سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: عنوان مطالب

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    1
    مورد پسند
    2 بار

عنوان مطالب

سلام
    من چند سوال از ساخت عنوان در مطلب گذاری سایت جوملایی دارم:
    1: توی سایت جوملایی اگه من 1000 مطلب داشته باشم بر فرض، و دو تا از عناوین تکراری باشند ایا از دید گوگل و سئو خطا محسوب میشه (ارور داپلیکیت)؟ (البته اینو میدونم موقع ذخیره عنوان تکراری خود جوملا هشدار میده، حال بفرض با وجود هشدار و با بی دقتی من اون عنوانو ذخیره کردم)
    2: پیدا کردن عناوین تکراری چطوری ممکنه؟ مثلا از بین 1000 مطلب چجوری بفهمم چند تا تکراری زدم؟
    3: ایا زدن اسپیس اضافه در عنوان از نظر سئو ایرادی داره؟ (اسپیس اضافه مثلا دستم بخوره و اسپیس ایجاد شه منظورمه)بطور مثال در عنوان: (آموزش رایگان ریاضی کنکور ) بعد کنکور اسپیس اضافه خورده.
    4. حال پیدا کردن عناوینی که اسپیس اضافه خورده چجوریه؟

پیشاپیش تشکر

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیریت سایت

پسندیده
    130
    مورد پسند
    377 بار
    با سلام
    بله متون تکراری از نظر گوگل مشکل دارند و به متن دوم نمره منفی تعلق می گیرد.
    از افزونه های سئو می توانید استفاده نمایید. و یا می توانید مطالب را بر اساس حروف الفبا بچینید
    خیر ایرادی ندارد اما باعث نمی شود گوگل با یک اسپیس شباهت دو متن به یکدیگر را متوجه نشود.
    راه حل دقیقی برای این مورد نیست و موضوع خیلی حساسی هم نیست.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    1
    مورد پسند
    2 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط H.Zolfaghar نمایش پست ها
    با سلام
    بله متون تکراری از نظر گوگل مشکل دارند و به متن دوم نمره منفی تعلق می گیرد.
    از افزونه های سئو می توانید استفاده نمایید. و یا می توانید مطالب را بر اساس حروف الفبا بچینید
    خیر ایرادی ندارد اما باعث نمی شود گوگل با یک اسپیس شباهت دو متن به یکدیگر را متوجه نشود.
    راه حل دقیقی برای این مورد نیست و موضوع خیلی حساسی هم نیست.
    ممنون از پاسخ

عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    0 بار
    سلام عزیزان
    من یه مشکلی دارم با کیفیت عکس شاخص . از فوتوشاپ وب اکسپورت میگیرم حدود 80 کیلوبایت میشه فایلم در ابعاد 500*700
    مشکلی که پیش اومده اینه که کیفیت عکس تو بعضی پست ها میاد پایین تر از چیزی که باید باشه
    https://irantahsil.org/%d8%af%da%a9%...5%d9%88%d9%86/

کلمات کلیدی این موضوع