سلام
تصاویر پایین اسلایدشو را از کجا میتوان تغییر داد ؟
(منظور 6 آیکونی هست که در زیر اسلایدشو قرار دارند ،تصاویر مربوط به :قالب فارسی جوملا،افزونه فارسی جوملا و...)
لطفاً راهنمایی کنید.
سلام
تصاویر پایین اسلایدشو را از کجا میتوان تغییر داد ؟
(منظور 6 آیکونی هست که در زیر اسلایدشو قرار دارند ،تصاویر مربوط به :قالب فارسی جوملا،افزونه فارسی جوملا و...)
لطفاً راهنمایی کنید.
با سلام
شش قسمت اشاره شده به شش ماژول مجزا وصل شده اند که از پنل مدیریت جوملا در مسیر زیر قرار گرفته اند.
آیکن های این بخش ها فونت اوسوم هستند که از بخش مدیریت فایل ها (درون هاست ) در مسیر زیر قرار گرفته شده اند.
جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس
امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
و صدها امکانات دیگر
جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb
www.joomi.ir/jb
با سلام
همونطور که خدمتتون عرض کردم این آیکن ها فونت اوسوم هستند و در مسیری که ارسال کردم قرار گرفتند و از طریق کدنویسی css قابل تغییر هستند.
نیاز هست تا از فایرباگ استفاده کنید تا خودتون هم ببینید و کد آیکن مورد نظر را از طریق کدنویس وارد کنید.
جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس
امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
و صدها امکانات دیگر
جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb
www.joomi.ir/jb
با سلام
ضمن عرض تشکر خدمت شما ،
بنده به فرموده شما عمل کردم و از سایت :Font Awesome Icons
کد آیکون ها را بدست آوردم . الان در فایل font-awesome.css
وارد شدم و آیکون user-secret رو با کد زیر که مشابه مواردی که خودتون در این فایل css گذاشتید اضافه کردم و به شکل های زیر تست کردم:
icon-user-secret:before{content:"\f21b";}
icon-fa-user-secret:before{content:"\f21b";}
در ضمن در بخش مدیریتی جوملا و در بخش ماژولها هم نام آیکون رو بصورت زیر دادم و با هر دو مورد تست گرفتم:
[icon name="user-secret"/]
[icon name="fa-user-secret"/]
اما متاسفانه آیکون نشان داده نشد.
نام سایتم 7rangsite.com هست و برای گزینه "ارائه راهکارهای امنیتی سایت" میخواستم این آیکون رو بزارم .
لطفاً راهنمایی کنید .
سلام
دقيقا منم همين مشكل رو دارم
از آيكون هايي كه تو فايل وجود داره ميخوام استفاده كنم و تو قسمت مديريت جوملا هم اسمشون رو واورد ميكنم ولي تو سايت تغيير نميكنه
بايد چيكار كنم؟
دوستان من روش خیلی بهتر و راحت تری رو انجام دادم. اصلا شما کاری به فونت های موجود در فایل سی اس اس نداشته باشید. شما عکسی رو که قصد دارید نمایش داده بشه در سایت آپلود کنید و موقع ادیت این شش ماژول آدرس عکس مورد نظرتون رو بدید. درست مثل زمانی که میخواین عکسی رو در متن تایپی خودتون وارد کنید. خیلی ساده اس.
سایتم رو دارم طراحی میکنم و هنوز تکمیل نشده اما اگر بخواین می تونید خودتون ببینید
http://www.smsboard.ir/
ویرایش توسط M.Abolhasani : 01-23-2018 در ساعت 09:41 AM