سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12

موضوع: کار نکردن منو ها به صورت خودکار و آبشاری

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    9
    مورد پسند
    6 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط salahdine نمایش پست ها
    سلام
    یه راه کاملا غیر معقول برای حل این مشکل وجود داره که من امتحان کردم و کاملا جواب داد خواستم برای همه بگم.

وقتی منو ها به صورت آبشاری کار نکرد خب می تونید یه نگاهی به تنظیمات قالب بندازید که اکثرا درست به نظر میاد ولی حالا چه کنیم !!! ههه خیلی ساده برید رو هاست یه بار بسته نصبی رو اکسترکت کنید و باز سایت رو باز کنید صفحه نصبی میادش که میگه پوشه نصب رو حذف کنید این کار رو انجام بدید و وارد سایت بشید بجز تنظیمات آر اس فایر وال همه چی سرجاشه و منو ها هم کار میکنن به همین راحتی.

البته میدونم غیر معقوله ولی من چند بار انجام دادم و جواب گرفتم.

امیدوارم به دردتون بخوره
    محتوای بلاگ یا هر پستی که قبلا گذاشتیم چی ؟
    اونا حذف نمی شن ؟

2. کاربر مقابل پست mehdi4ever عزیز را پسندیده است:

salahdine (09-14-2016)

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    200
    مورد پسند
    12 بار
    والله من توصیه نمیکنم اینکار رو ولی من چند بار اینکار رو کردم و بحز فایروالم هیچی قاطی نکردش. چون دیتابیس عوض نمیشه پس هیچی تغییر پیدا نمیکنه
    شما برای اطمینان خاطر یه بکآپ حتما بگیر از سایتت بعدش اینکار رو بکن تا شرمندت نشم بعدش خدایی نکرده ولی من که استفاده کردم از این روش و هیچی نشد.
    انجمن جوملا فارسی به منظور گرد همایی کاربران جوملا راه اندازی شده. از اهداف اصلی انجمن جوملا فارسی می تواند به افزایش سطح کیفی ارائه خدمات جوملا، هم فکری و آشنایی بیشتر کاربران جوملا ، ارائه قالب و افزونه های فارسی جوملا و از همه مهم تر ارائه آموزش کاربردی، رفع مشکلات و پاسخگویی به سوالات کاربران اشاره نمود.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

کلمات کلیدی این موضوع