سلام و عرض ادب.بنده میخوام در قسمت ماژول top5 محتوا قرار بدم اما با نوشتن مطالب نمیتونم در اون ماژول رو قرار بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام و عرض ادب.بنده میخوام در قسمت ماژول top5 محتوا قرار بدم اما با نوشتن مطالب نمیتونم در اون ماژول رو قرار بدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام
سوالتون را متوجه نشدم دقیقا میخواید چیکار کنید ؟
جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس
امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
و صدها امکانات دیگر
جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb
www.joomi.ir/jb
سلام و عرض ادب
لطفا آدرس زیر رو بررسی بفرمایید:
https://mirashrafi.ir/?tp=1
بنده میخوام پادکست که قرار میدم در قسمت Position: top5 به جای موسیقی*ها قرار بگیره.باید به چه صورت اینکارو کنم؟
با سلام
اگر از پنل مدیریت جوملا / ماژول «» را باز کنید و ویرایشگر را در حالت کدنویسی قرار دهید مسیر خواندن موسیقی به این شکل src="audio/s.mp3" است .
یعنی اگر شما وارد هاست شوید و به محل نصب قالب و پوشه audio بروید این فایل صوتی را می بینید .
شما می تونید پادکست های خود را در پوشه audio قرار دهید و مسیر های src="audio/s.mp3" را از طریق کدهای دورن ماژول به دلخواه تغییر دهید.
و صدها امکانات دیگر
www.joomi.ir/jb
ممنون.اما اینطور یک مشکل اساسی وجود داره.بنده قصد دارم آخرین پادکست*ها در اون قرار بگیره و پادکست*های بعدی هم قابل دسترسی باشه.آیا امکان پذیر نیست کاری کرد که مثل قرار دادن مطلب باشه که هر پادکستی قرار داده میشه فقط ماژول رو انتخاب کنم و در اون قرار بگیره؟چون اینطور باید به پنل مدیریت هاست مراجعه بشه و مسلما وقت گیر تر هست.
و صدها امکانات دیگر
www.joomi.ir/jb