سلام دوستان. سال نو مبارک...سال خوبی داشته باشین
بنده از جوملا 1.5 استفاده می کنم (مجبورم از ورژن پایین استفاده کنم) مشکل اینجاست که چند روز هست هاست مورد نظر ، سایتم رو مسدود کرده ، علتش این می گویند که بازدید کننده سایت خیلی زیاد هست و موجب مشگل در سایتهای دیگر شده است و ترافیک هاست اصلی رو بالا برده است ، در حالی که اینچنین نیست ، بنظرم به این خاطر هست بنده در سایتم از کامپونیت joomlacomentاستفاده کرده ام ، و این سایت رو از 2004 دارم ، من مدتی هست برای سایتم نظرات اسپم زیادی هر روز می آید ، هر کاری می کنم باز می یاد، روزی 400 تا 500 تا نظر اسپم و مجبورم هر روز دستی آنها رو پاک کنم که خیلی خسته کننده هست. و جالب اونه که برای یک صفحه بخصوص همه اسپمها اکثرا می یاد ، و یک نکته رو هم بگم بعد از اینکه برای جستوجوی گوگل سایت رو فعال کردم و طبق مراحل که گوگل خواسته بود انجام داد ه بود مثلا ایندکس مورد نظر گوگل رو در هاست آپلود کرد و مراحل دیگرش .... و در این چندین سال این مشگل رو اصلا نداشتم تازه ایجاد شده .... لطفا کمکم کنین آیا مشگل از اینجاست؟؟و یا مشگل از کجاست؟ خواهشا لطف کنین عزیزان... و سایتم رو خیلی نیاز دارم ..... متاسفانه الان سایتم مسدود هست باز آدرس می دم.بزرگواری کمکم کنه ......
www.moghanshahr.com Email:sb2max@gmail.com
سپاس
باقرزاده