تاپیک به صورت خودکار بعد از 5 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیست
رفرش خودکار موضوعات موقتا غیرفعال است. فعالسازی مجدد
-
بازنگری
-
کمکم کنین سایتم مسدود شده ....
سلام دوستان. سال نو مبارک...سال خوبی داشته باشین
بنده از جوملا 1.5 استفاده می کنم (مجبورم از ورژن پایین استفاده کنم) مشکل اینجاست که چند روز هست هاست مورد نظر ، سایتم رو مسدود کرده ، علتش این می گویند که بازدید کننده سایت خیلی زیاد هست و موجب مشگل در سایتهای دیگر شده است و ترافیک هاست اصلی رو بالا برده است ، در حالی که اینچنین نیست ، بنظرم به این خاطر هست بنده در سایتم از کامپونیت joomlacomentاستفاده کرده ام ، و این سایت رو از 2004 دارم ، من مدتی هست برای سایتم نظرات اسپم زیادی هر روز می آید ، هر کاری می کنم باز می یاد، روزی 400 تا 500 تا نظر اسپم و مجبورم هر روز دستی آنها رو پاک کنم که خیلی خسته کننده هست. و جالب اونه که برای یک صفحه بخصوص همه اسپمها اکثرا می یاد ، و یک نکته رو هم بگم بعد از اینکه برای جستوجوی گوگل سایت رو فعال کردم و طبق مراحل که گوگل خواسته بود انجام داد ه بود مثلا ایندکس مورد نظر گوگل رو در هاست آپلود کرد و مراحل دیگرش .... و در این چندین سال این مشگل رو اصلا نداشتم تازه ایجاد شده .... لطفا کمکم کنین آیا مشگل از اینجاست؟؟و یا مشگل از کجاست؟ خواهشا لطف کنین عزیزان... و سایتم رو خیلی نیاز دارم ..... متاسفانه الان سایتم مسدود هست باز آدرس می دم.بزرگواری کمکم کنه ......
www.moghanshahr.com Email:sb2max@gmail.com
سپاس
باقرزاده
-
کلمات کلیدی این موضوع