سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ایجاد دسته بندی و زیر مجموعه در منو اصلی | قالب آلفا

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    3
    مورد پسند
    0 بار

ایجاد دسته بندی و زیر مجموعه در منو اصلی | قالب آلفا

با سلام در صفحه اصلی دربخش هدر یک سری منو موجوده میخواستم ببینم چگونه من میتونم در منوی "محتوای آموزشی" دو زیر مجموعه ایجاد کنیم و زمان ارسال پست اون زیر مجموعه ها در دسترسم باشم تا انتخاب کنم این مطلب در کدام زیر مجموعه از بخش محتوای آموزشی قرار بگیره.اینجا پرسیدم تا در آینده کسی سوالی برایش پیش اومد مشاهده کند.

با تشکر از مدیریت سایت.

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    متاسفانه درست متوجه نشدم میخواید چه کاری انجام بدید .
    منظورتون از زیر مجموعه و دسته بندی دقیقا چی هست ؟ آیا منظورتون زیر منو هست ؟ در این صورت منوهای بالای صفحه (*منوهای اصلی ) هستن و زیر منو ها آن (*زیر منو سطح یک ) و زیر منوهای ،*زیر منوها (*زیر منوهای سطح دو ) و الی آخر هستن .
    منظورتون از زیر مجموعه و دسته بندی چی هست ؟
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    3
    مورد پسند
    0 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abolhasani نمایش پست ها
    با سلام
    متاسفانه درست متوجه نشدم میخواید چه کاری انجام بدید .
    منظورتون از زیر مجموعه و دسته بندی دقیقا چی هست ؟ آیا منظورتون زیر منو هست ؟ در این صورت منوهای بالای صفحه (*منوهای اصلی ) هستن و زیر منو ها آن (*زیر منو سطح یک ) و زیر منوهای ،*زیر منوها (*زیر منوهای سطح دو ) و الی آخر هستن .
    منظورتون از زیر مجموعه و دسته بندی چی هست ؟
    میخوام زیر منو سطح یک و.. بسازم ساختش چطوره ؟. و اینکه اگر مطلبی رو ارسال کنم چطور این زیر منو ها رو به اون مطلب متصل کنم . که مثال وقتی بر روی زیر منو سطح یک که درست کردم کیلیک کردم ، به اون مطلب یا صفحه منتقل بشه . مثلا در منو اموزش میخوام زیر منو تعمیرات بسازم و بعد هرکی رو تعمیرات کیلیک کرد تمام مقالات وا موزش های تعمیرات لیست بشه براش.
    ویرایش توسط linkoln : 12-06-2021 در ساعت 08:09 PM

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    این مورد از ابتدایی ترین موضوعات آموزشی جوملا است که نیاز است یک دوره آموزشی پنل مدیریت جوملا را تهیه و آموزش ببینید .
    برای انجام این کار نیاز است :
    از پنل مدیریت جوملا / منو منو ها / منو اصلی
    بروید .
    ۱. دکمه « جدید » را از بالای صفحه بزنید - یک نام را برای منو ایجاد کنید - نوع منو را از نوع لیست مجموعه ها یا مجموعه ببلاگ انتخاب کنید - مجموعه مورد نظر را که مطالب مربوط به تعمیر هستند را برای نمایش انتخاب کنید.
    ۲. برای اینکه این منو زیرمنو (*منو آموزش ) شود از قسمت چپ گزینه مادر را « منو آموزش » انتخاب کنید در این صورت این منو جدید ،*زیر منو ( منو آموزش ) میشود.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

5. کاربر مقابل پست M.Abolhasani عزیز را پسندیده است:

linkoln (12-07-2021)

کلمات کلیدی این موضوع