سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree2Likes

موضوع: تغییر بخش «تماس باسایت» و نقشه گوگل، در پایین صفحه اصلی در حالت اول نمایشی قالب

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    1 بار

تغییر بخش «تماس باسایت» و نقشه گوگل، در پایین صفحه اصلی در حالت اول نمایشی قالب

ـــــــلام
    عرض ادب و احترام..
    در قالب آریو، تغییر بخش «
    تماس باسایت» در پایین صفحه اصلی در حالت اول نمایشی قالب از کدوم قسمت انجام میشه؟
    مختصات جغرافیایی محل رو برای تغییر در اختیار داریم، آیا تغییر نقشه گوگل مپ، در همین قسمت انجام میشه یا خیر جای دیگری هست؟
    با تشکر

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    از پنل مدیریت سایت به مسیر زیر بروید.
    توجه داشته باشید نیاز هست تا آدرسی که وارد میکنید از خود نقشه گوگل تهیه کنید که برای گوگل مپ خوانا و صحیحی باشد در غیر اینصورت موقعیت شما نمایش داده نخواهد شد.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    1 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abolhasani نمایش پست ها
    با سلام
    از پنل مدیریت سایت به مسیر زیر بروید.
    توجه داشته باشید نیاز هست تا آدرسی که وارد میکنید از خود نقشه گوگل تهیه کنید که برای گوگل مپ خوانا و صحیحی باشد در غیر اینصورت موقعیت شما نمایش داده نخواهد شد.

ـــــلام
    باتشکر از شما
    تنظیماتی که فرمودید رو اعمال کردم ولی متاسفانه نقشه محل دیده نمیشه
    محل شرکت ما بنام ( شرکت آروین بناپاد) مدتهاست که در نقشه گوگل ثبت شده اگر حضرتعالی همین عبارت رو سرچ بفرمایید متوجه عرض بنده خواهید شد...من مختصات دقیق جغرافیایی و آدرس رو طبق نقشه گوگل وارد میکنم ولی اتفاقی نمیافته
    Ario-Map.jpg
    در همین قسمت که فرمودید در کادر Key Text هم یکسری حروف نوشته میشه که متوجه نمیشم برای چیه؟ نمیدونم این حروف رتباطی با کد کپچای سایت ما داره یا خیر ولی کد کپچا رو به درستی ثبت کردم و مشکلی هم نداره .
    نکته قابل توجه اینکه وقتی این حروف و آدرسی که گوگل داده رو از قسمت مربوطه پاک میکنم دوباره این حروف میاد و در آدرس، منطقه ای درکشور ویتنام رو آدرس میده !! ولی بااینحال باز نقشه ای روی سایت بالانمیاد
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    متشکرم

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    لطفا در این زمینه تیکتی به بخش پشتیبانی ارسال کنید تا توسط کارشناس بررسی شود.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

کلمات کلیدی این موضوع