سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: مشکل نمایش زیرمنو

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    0 بار

Question مشکل نمایش زیرمنو

سلام. من یه قالب جوملا دارم و یه مشکل بزرگ با زیرمنوهای زیرمنوی اصلی. اونم این که:
    هر منویی که باز میشه، اگه زیرمنو داشته باشه میره مچسبه زیر آخرین مورد توی همین زیرمنو و عملا وقتی موسو از روش والدش میاری پایین که بری روی این چون از رو اون اومدی کنار اینم می پره. بذارین مثال بزنم:
    مثلا منوی اصلی من هست «منوی 1»، که این منو، 3 تا زیرمنو داره: «زیرمنو 1»... تا اینجا مشکلی نیست و وقتی با موس میری روی منوی 1 به این شکل باز میشه:
    منوی 1
    زیرمنو 1
    زیرمنو 2
    زیرمنو 3
    ولی اگه خود این زیرمنوی 1 یه زیرمنو دیگه به اسم «زیرمنوی زیرمنوی 1» داشته باشه، میره زیر همه*ی اینا، این طوری:
    منوی 1
    زیرمنو 1
    زیرمنو 2
    زیرمنو 3
    زیرمنوی زیرمنوی 1
    و عملا وقتی که میای با موس بری پایین، چون از روی زیرمنو 2 و 3 رد میشی، اون «زیرمنوی زیرمنوی 1» مخفی میشه. حالا سوال من اینه چی کار کنم این زیرمنوهای بچه، کنار سمت چپ منوی مادر باز شه ن زیر کل منو.
    مرسی اگه راهنمایی کنین خیلی گیرم.

ینی این طوری باز شه:
    منوی 1
    زیرمنو 1 زیرمنوی زیرمنوی 1
    زیرمنو 2
    زیرمنو 3

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    اول اینکه مطمئن باشید که این منوی جدید را که ایجاد کردید ( زیرمنوی زیرمنوی 1) منوی مادر را درست انتخاب کرده باشید (یعنی منوی زیرمنو 1 باشد. )
    اگر مورد اول را درست انتخاب کردید به ( بخش مدیریت قالب ها ) بروید و تنظیمات منوها را چک و بررسی کنید .
    نوع منو را تغییر دهید . یا کلا ( ماژول منو ) جدید تهیه و نصب کنید.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

کلمات کلیدی این موضوع