سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: نمایش آدرس دامنه/فایل/شاخه سایت بصورت فارسی

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار

نمایش آدرس دامنه/فایل/شاخه سایت بصورت فارسی

برای انجام این کار ابتدا به هاست خود مراجعه کنید و به Public-html ( یعنی محل نصب قالب ) بروید و نام فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر دهید.یعنی اول( نقطه .) بگذارید و بعد htaccess
    بعد از پنل مدیریت جوملا به مسیر زیر بروید.
    منوی سیستم /تنظیمات کلی
    به بخش «تنظیمات SEO» بروید و تغییرات زیر را انجام دهید.
    ابتدا توضیحاتی در مورد این بخش :همانطور که میدانید سیستم جوملا آدرس دهی را به صورت کدهای php انجام می دهد همچنین بهترین نوع نمایش آدرس برای موتور های جستجو حالتی است که در آن هم فایل و هم شاخه ها بدرستی و خوبی نمایش داده شود.برای اینکه آدرس دهی را به بهترین شکل انجام دهید
    اولین گزینه «آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو» را بر روی «بلی »قرار دهید.
    قسمت «افزودن پسوند به آدرس ها » را بر روی «بلی» قرار دهید.
    قسمت «استفاده از mod_rewrite»را بر روی «بلی »قرار دهید.در این حالت استفاده از «آپاچی» فعال میشود و کاربران آن می توانند از آن استفاده کنند.
    قسمت «نام مستعار یونیکد»را بر روی «بلی» قرار دهید.

با این کار نام مستعاری که برای شاخه ها ، بخش ها و مطالب نوشته اید به نمایش در می آیند و این امر در بهینه سازی بسیار مفید است .
    ویرایش توسط M.Abolhasani : 04-10-2018 در ساعت 12:11 PM

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    0 بار
    با سلام و عرض ادب .
    آقای مهندس عبدالحسنی عزیز : "برای انجام این کار ابتدا به هاست خود مراجعه کنید و به Public-html ( یعنی محل نصب قالب ) بروید و نام فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر دهید"
    من با مراجعه به محل نصب قالب ، هر دو فایل رو میبینم در واقع منظورم دقیقا این هست که به جای یک فایل من هر دو تا رو می تونم ببینم و ظاهرا از قبل وجود داره و من هیچ تغییری هم در محتویات بوجود نیاوردم . در همین حالت اگر در مدیریت جوملا mod_rewrite را بر روی بلی قرار دهم به کل سایت از دسترس خارج میشه .
    سوالم اینه با توجه به اینکه از قبل فایل htaccess. در پابلیک اچ تی ام ال وجود داره آیا باید نام htaccess.txt رو تغییر بدم و تی ایکس تی رو حذف و قبل نام هم نقطه بزارم ؟ آیا در این پوشه امکان قرار گرفتن دو فایل هم نام وجود دارد ؟
    یا اینکه مثلا یکی رو حذف کنم و محتویات جابجا کنم ؟
    طبق روال همیشه منتظر راهنمایی شما هستم.
    ویرایش توسط babi1356 : 01-09-2022 در ساعت 06:27 PM

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    با سلام
    موضوع این است که با تغییر نامی که انجام داده اید یک فایل جدید با نام htaccess. بوجود آمده است که کدهای درون آن کامل نیست و کدهای پیش فرض است .
    حالا نیاز است همه کدهای درون فایل htaccess.txt را کپی کنید و درون فایل htaccess. جایگزین کنید و سپس فایل htaccess.txt را حذف کنید تا مشکل برطرف شود .
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

کلمات کلیدی این موضوع