با سلام
مراحل استفاده از google map چگونه است؟
چطور میتونم کاری کنم که وقتی یکی وارد تماس با ما میشه روی نقشه اسم فروشگاه ما با آدرسش مشخص شه؟
ممنون
با سلام
مراحل استفاده از google map چگونه است؟
چطور میتونم کاری کنم که وقتی یکی وارد تماس با ما میشه روی نقشه اسم فروشگاه ما با آدرسش مشخص شه؟
ممنون
nasir8078 (01-15-2016)
با سلام و احترام
از طریق آدرس زیر می توانید طول و عرض جغرافیایی مکان خود را پیدا نمایید :
سپس طول و عرض بدست آورده را در مسیر زیر درج نمایید :مسیر:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
موفق و پیروز باشید .مسیر:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
پنل پیامک رایگان به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای کاربران انجمن.
دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...
خط اختصاصی رایگان با امکان ارسال و دریافت.
ثبت نام رایگان اعضا:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
در این قسمتLatitude و Longitude جلویشان هیچ چیزی نیست که بخواهیم ویرایش کنیم.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
شما هر مکانی را توی نقشه انتخاب نمایید این موقعیت ها را به شما اعلام می کند !
جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس
امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
و صدها امکانات دیگر
جزئیات بیشتر و دانلود:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
www.joomi.ir/jb
nasir8078 (01-15-2016)
منظور بنده در داخل مدیریت جوملا عرض کردم جلوی مختصات چیزی نیست که بخواهم ویرایش کنم
با سلام و احترام
لطفا به ماژولی که در پاسخ اول مسیر آن خدمت شما عرض شد بروید .
سپس طول و عرض جغرافیایی که از سایتی که قبلا به شما معرفی شد را در این قسمت درج نمایید .
مسلما این قسمت الان خالی می باشد چون قبلا بدون طول و عرض جغرافیایی مکان در نقشه تعیین شد و فقط نمای کلی از تهران بود .
برا ی مختصات دقیق تر باید طول و عرض جغرافیایی را از سایت زیر برداشته و در مازول تعریف نمایید :
موفق و پیروز باشید .مسیر:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
ویرایش توسط SH.Salimiyan : 08-05-2015 در ساعت 04:37 PM
پنل پیامک رایگان به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای کاربران انجمن.
دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...
خط اختصاصی رایگان با امکان ارسال و دریافت.
ثبت نام رایگان اعضا:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
با سلام
من روی نقشه موقعیت مورد نظر را پیدا کردم ولی در مدیریت قسمت ماژول ها ،در ماژول نقشه سایت گزینه latitute , Longitude نیست فقط یه گزینه موقعیت مقصد هست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس
امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
و صدها امکانات دیگر
جزئیات بیشتر و دانلود:کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید
www.joomi.ir/jb
سلام چرا جلویLatitude و Longitude چیزی برای تغییر و دادن لوکشن جدید نیست؟کاربر گرامی برای مشاهده لینک ها، کدها و ... وارد شوید و یا ثبت نام کنید