سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: نمایش ندادن اسلاید شو در صفحه های ساخته شده با k2

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    4
    مورد پسند
    1 بار

نمایش ندادن اسلاید شو در صفحه های ساخته شده با k2

سلام
    تو قالب پیکسل ،اسلاید شو تنها در صفحه ی اصلی و کمد 4 کشویی نشان داده میشه.من میخوام که اسلاید شو فقط تو صفحه ی اصلی تو صفحاتی مثل لینکی که بهتون دادم نیاد باید چیکار کنم؟ در مورد اون ماژولی هم که خودم نصب کردم ،متن متحرک هم همین طور .همه جا رو درست کردم اما توی این صفحات نمی تونم اسلاید شو و متن متحرک رو غیر قابل نمایش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    54
    مورد پسند
    179 بار
    با سلام
    وارد ماژول مورد نظر خود شوید .
    در پایین صفحه بخشی وجود دارد تحت عنوان تخصیص منو .
    در مقابل گزینه ی انتساب ماژول تنظیمات کشویی وجود دارد . آن را برروی "تنها در صفحات انتخاب شده " شده قرار دهید .
    سپس در منوهای زیر فقط صفحه ی اصلی را انتخاب نمایید .
    موفق و پیروز باشید .
    پنل پیامک رایگان به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای کاربران انجمن.
    دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...
    خط اختصاصی رایگان با امکان ارسال و دریافت.
    ثبت نام رایگان اعضا: sms.zhiak.com

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    4
    مورد پسند
    1 بار
    خوب منم همین کاررو کردم اما باز هم نشون میده؟؟نمی خوام مثل بقیه صفحات توی این صفحات کمد 4 کشویی هم بیاد.

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    54
    مورد پسند
    179 بار
    باسلام
    بنده سایت شما را مشاهده کردم .شما هیچ منویی برای آن مطالب تعریف نکرده اید .
    یک منو برای مجموعه یا مجموعه های مورد نظر بسازید .تا باکلیک برروی تصاویر وارد صفحه ای مجزا از صفحه ی اصلی نمایش داده شود .
    متاسفانه چون تمامی منوهای پیش فرض را پاک کرده اید الگویی ندارید که براساس آن مشکلات از این قبیل را حل بفرمایید .
    می توانید به نسخه ی نمایشی موجود در سایت ما مراجعه کرده تا در این زمینه اطلاعات کامل را بدست آورید .
    موفق و پیروز باشید .
    دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...

5. کاربر مقابل پست SH.Salimiyan عزیز را پسندیده است:

parisa.z (01-25-2015)

عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    4
    مورد پسند
    1 بار
    من چیزی رو پاک نکردم فقط غیرفعال کردم و سعی میکنم همونا رو یا ویرایش کنم یا ازروشون تقلید کنم.می خواهید دسترسی بدم تا ملاحظه کنید چون منم ی مقدار گیج شدم

تو نمونه های خودتون هم اسلایدشو تکرار میشه که پس فک نکنم ربطی به منو داشته باشه
    ویرایش توسط parisa.z : 01-25-2015 در ساعت 04:29 PM

عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    54
    مورد پسند
    179 بار
    با سلام
    در نسخه نمایشی با کلیک برروی مطالب ، مطالب وارد صفحه ی مجزایی می شود و به هیچ عنوان اسلاید شو و ماژول های دیگر تکرار نمی شود .
    اگر دقت بفرمایید در تاپیک قبلی راه حل را خدمت شما عرض کردم .
    یک منو برای مجموعه یا مجموعه های مورد نظر بسازید .تا باکلیک برروی تصاویر وارد صفحه ای مجزا از صفحه ی اصلی نمایش داده شود .
    موفق و پیروز باشید .