سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مرتب کردن منوی مجموعه های کی 2

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    4
    مورد پسند
    1 بار

مرتب کردن منوی مجموعه های کی 2

سلام

من میخوام محتویات این صفحه مرتب تر بشن:
    کمد MDF
    ینی عکس ها هم اندازه بشن ،عنوان های بالا یکیش حذف بشن و این نوشته های در هم و برهم سروسامون بگیرن.متاسفانه برای اینکه تو مطالبی که تو کی2 گذاشتم اسلاید شو دیده نشه به توصیه خودتون برای هر مجموعه منو درست کردم که حالا وقتی روش کلیک میکنم این شکلی میشه.حالا می خوام مرتب بشن.نمیدونم باید چیکار کنم؟راهنمایی می کنید لطفا؟

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    54
    مورد پسند
    179 بار
    با سلام
    بنده در نسخه ی نمایشی خود منویی از نوع مجموعه ساختم بدون بهم ریختگی نمایش داده می شود .
    لطفا درخواست خود را در دپارتمان پشتیبان یفنی ارسال بفرمایید تا مشکل سایت شما بررسی شود و مشخص شود مشکل از کدام تغییرات می باشد .
    موفق و پیروز باشید .
    پنل پیامک رایگان به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای کاربران انجمن.
    دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...
    خط اختصاصی رایگان با امکان ارسال و دریافت.
    ثبت نام رایگان اعضا: sms.zhiak.com

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    4
    مورد پسند
    1 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط SH.Salimiyan نمایش پست ها
    با سلام
    بنده در نسخه ی نمایشی خود منویی از نوع مجموعه ساختم بدون بهم ریختگی نمایش داده می شود .
    لطفا درخواست خود را در دپارتمان پشتیبان یفنی ارسال بفرمایید تا مشکل سایت شما بررسی شود و مشخص شود مشکل از کدام تغییرات می باشد .
    موفق و پیروز باشید .
    چشم این کارو انجام میدم اما ی سوال به جاب افزونه ی کی2 شما افزونه گالری سراغ دارید که به قالب و کار من بخوره؟

عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    11 بار
    سلام من قبلا دنبالش گشتم ولی چیزه مناسبی حداقل من پیدا نکردم اگر کسی پیدا کرد بزاره استفاده کنیم ولی کامپوننت ویجت کیت وافعا عالیه

میتونین عکسارو کناره هم بچینین در یک صفحه بعد با ویجت کیت براش حالت پاپ آپ بزارید که با سایز اصلی نشون بده
    ( البته جواب شما نبود ولی اینم یه راه حله :d )

5. 3 کاربر پست ahrari عزیز را پسندیده اند .

H.Zolfaghar (01-31-2015), parisa.z (02-09-2015), SH.Salimiyan (02-01-2015)

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    54
    مورد پسند
    179 بار
    باسلام
    بله دقیقا .
    بهترین گالری تصاویر که می توانیم به شما پیشنهاد نماییم ویجت کیت می باشد .
    موفق باشید .
    پنل پیامک رایگان به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای کاربران انجمن.
    دارای تمام امکانات: ارسال منطقه*ای، دفترچه تلفن، تعرفه پایین، منشی، ارسال انبوه، خبرنامه و ...
    خط اختصاصی رایگان با امکان ارسال و دریافت.
    ثبت نام رایگان اعضا: sms.zhiak.com

7. کاربر مقابل پست SH.Salimiyan عزیز را پسندیده است:

parisa.z (02-09-2015)