سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
Like Tree1Likes

موضوع: پیشنهاد یک قالب خوب

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    2
    مورد پسند
    1 بار

Lightbulb پیشنهاد یک قالب خوب

دروود بر شما
    من در زیمنه خدمات اقامتی و مهاجرتی وتحصیلی فعالیت دارم و از شما درخواست دارم که چند قالب مناسب برای این منظور به من معرفی کنید
    ترجیحا در چیدمان ماژولها قسمتی برای اخبار روزانه موجود باشه
    ممنون

2. کاربر مقابل پست sobijoon عزیز را پسندیده است:

salahdine (09-14-2016)

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pngimages/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    200
    مورد پسند
    12 بار
    سلام و درود

خب با اجازه ادمین من پاسخ میدم باز.

خب انتخاب یک قالب خوب یک امر کاملا شخصی هستش و اون امکاناتی که مد نظر شماست برای هم قالبها میشه تعبیه کرد و راه انداخت.
    برای انتخاب یک قالب مناسب فقط باید خودتون قضاوت کنید که ظاهر کدام قالب مورد قبول شماست. برای اینکار می تونید از نسخه دموی قالب ها استفاده کنید.

به طور مثال عرض میکنم مثلا قالب ملکوت برای مسائل و کاربرد مذهبی هستش ولی شما با تغییرات لازم برای خودتون می تونید از اون به عنوان قالب دانلود و .... استفاده کنید. مثلا قالب پیچک قالب گردشگری هستش که من خودم دارم برای قالب صنعتی ازش استفاده میکنم.

پس دوست عزیز شما دموها رو ببینید و ببینید کدوم با سلیقه شما جور هستش و اون رو تهیه کنید. البته جسارت نباشه ولی طبقه بندی روی سایت رو هم شما میتونید ندید بگیرید و خودتون اقدام به انتخاب کنید.

این پیشنهاد من برای شما بودش.
    خیلی ممنونم

انجمن جوملا فارسی به منظور گرد همایی کاربران جوملا راه اندازی شده. از اهداف اصلی انجمن جوملا فارسی می تواند به افزایش سطح کیفی ارائه خدمات جوملا، هم فکری و آشنایی بیشتر کاربران جوملا ، ارائه قالب و افزونه های فارسی جوملا و از همه مهم تر ارائه آموزش کاربردی، رفع مشکلات و پاسخگویی به سوالات کاربران اشاره نمود.

4. کاربر مقابل پست salahdine عزیز را پسندیده است:

H.Zolfaghar (09-14-2016)

عنوان
    کاربر سایت

پسندیده
    0
    مورد پسند
    0 بار
    لطفا قالبی مناسب برای ایجاد صفحه باشگاه ورزشی معرفی کنید.باتشکر

images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pngimages/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.png
    عنوان
    مدیر ارشد

پسندیده
    4
    مورد پسند
    226 بار
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedyegane نمایش پست ها
    لطفا قالبی مناسب برای ایجاد صفحه باشگاه ورزشی معرفی کنید.باتشکر
    با سلام
    قالب های (*برنا ، المپیک و نیکان ) برای این کار مناسب هستند.
    لطفا جهت دریافت در ساعات کاری جومی به سایت جومی مراجعه و از پایین - چپ صفحه با کارشناس فروش بصورت آنلاین مکاتبه کنید.
    جومبانک افزونه جامع و رایگان پرداخت جوملا و وردپرس

امکان اتصال به تمام درگاه های بانکی و تمام درگاه های پرداخت واسط
    امکان اتصال به تمام افزونه های فروشگاهی و پرداختی
    و صدها امکانات دیگر
    جزئیات بیشتر و دانلود: joomi.ir/jb

www.joomi.ir/jb

کلمات کلیدی این موضوع